HTC U Play‎

< < Menu

Meddelelser

Meddelelses-LED

Meddelelses-LED'en viser:
  • Lyser konstant grøn, når din HTC U Play er forbundet til strømadapteren eller en computer, og batteriet er ladet helt op.
  • Blinkende grønt lys, når du har en afventende meddelelse.
  • Fast orange lys, når batteriet bliver opladet.
  • Blinkende orange lys, når batteriniveauet er meget lavt.

Vælg, hvornår meddelelses-LED'en skal blinke

Du kan vælge, hvornår og hvilke apps der skal blinke med lysdioden, når du modtager nye beskeder.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Lyd og meddelelse.
  2. Under Meddelelser trykker du på Blink LED ved meddelelser. Vælge om lysdioden altid skal blinke, eller kun hvis skærmen er slukket.
  3. Tryk på Administrér LED-meddelelser. Vælg, hvilken app-beskeder lysdioden skal blinke til'.
Tip: I andre apps, skal du tjekke deres indstillinger for at finde ud af, om lysdioden kan indstilles.

Meddelelsespanel

Meddelelsesikoner informerer dig om ny meddelelser, kalenderbegivenheder, alarmer og andre aktiviteter, som f.eks. hentning af filer.
Når du ser meddelelsesikoner, skal du åbne Meddelelsespanelet for at se meddelelsen, som du har modtaget.
For at åbne Meddelelsespanelet, skal du glide fingeren ned fra toppen af skærmen.
  • For nogle meddelelser kan du udføre øjeblikkelige handlinger. Tryk f.eks. på en meddelelse om et ubesvaret opkald for at besvare opkaldet eller svare med en SMS.
  • Tryk på meddelelsesikonet til venstre for at åbne det tilsvarende program.
  • For at fjerne en meddelelse fra listen, skal du trække den til venstre eller højre. Hvis du vil afvise alle ikke-vedvarende meddelelser, trykker du på .
Hvis du har flere meddelelser, kan du rulle ned ad skærmen for at se dem alle.
Bemærk: Du kan ændre hvilke app-meddelelser, du ønsker at modtage. Se Administrere app-meddelelser.

Administrere app-meddelelser

Du kan indstille prioritet, følsomhed mm.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Lyd og meddelelse.
  2. Tryk på Administrér programmeddelelser og tryk derefter på programmet for at indstille.

Du kan også trykke og holde på en meddelelse i meddelelsespanelet, og derefter trykke på .

3. Tryk på Til/Fra ud for den indstilling, du vil ændre.
Indstillingerne for app-meddelelser anvendes for meddelelser i Meddelelsespanel og på låseskærmen.