HTC U Play‎

< < Menu

Hvad specielt er der ved Kamera

God fornøjelse med at tage gode billeder på HTC U Play. Kamera-programmet har en enkel brugergrænseflade, som er pænt organiseret for at gøre det hurtigere for dig at skifte tilstand og ændre dine indstillinger.

Klar og stilren kameragrænseflade

Kameragrænsefladen grupperer relaterede optagetilstande - som fx billedoptagetilstande - så du hurtigt kan finde den funktion, du vil bruge, og den placerer funktionerne og deres indstillinger ved siden af hinanden, så de er lettere at komme til.

Du kan let, og uden at skulle åbne sidemenuen, skifte tilbage til Billed- eller Videotilstand fra andre funktioner ved at trykke på eller under udløserknappen. Du kan også blot trykke på for hurtigt at skifte imellem frontkameraet og hovedkameraet.

Se Tage billeder og videoer.

To måder at justere eksponering på

Tryk på skærmen og træk fingeren op eller ned for at justere eksponeringen manuelt. Eller slå indstillingen Touch-autoeksponering i kameraets indstillinger til, så du blot kan trykke på skærmen for automatisk at indstille eksponeringen.

Se Sådan tilpasser du hurtigt eksponeringen af dine billeder.

Anti-ryste-linse

Optisk billedstabilisering (OIS) mindsker uskarpheder, opstået som følge af rystelser under optagelsen. Du vil opnå skarpere, lysere billeder med mere klarhed - selv i lav belysning.

Selfier

Pro-niveau funktioner

Pro-tilstand giver dig kontrol på professionelt niveau over din fotografering. Tag RAW-billeder og tag fuld kontrol over dine kameraindstillinger. Se Sådan tager du et RAW-billede og Manuel justering af kameraindstillingerne .

Kameraet tager RAW-billeder i DNG-format. RAW-filen indeholder flere billedinformationer til brug for efterbehandling i Google Billeder-programmet eller i et grafikprogram på din computer.

Hyperlapse

Med Hyperlapse kan du skrue hastigheden op til 12 gange op og vælge, hvilke dele af videoen der skal have ændret hastighed. Se Optagelse af en Hyperlapse video.