HTC U Play‎

< < Menu

HTC Sense home

Efter at du har tændt for og konfigureret HTC U Play for første gang, vil du se skærmen Start.
  • Konfigurer HTC Sense home widget, så du kan nyde en startskærm, som automatisk justeres til når du er derhjemme, på arbejde eller undervejs. Se Hvad er HTC Sense home widget?.
  • Glid til højre og du vil finde HTC BlinkFeed. Du kan tilpasse HTC BlinkFeed til at vise opslag fra dine sociale netværk, overskrifter fra dine foretrukne nyhedsmedier og mere. Se Hvad er HTC BlinkFeed? for flere oplysninger.
  • Glid til venstre og du vil finde plads til at tilføje dine foretrukne widgets, apps og mere, så de blot er ét tryk væk. Du kan også tilføje paneler. For detaljer, se Tilføjelse og fjernelse af en widgetskærm.
  • Du kan ændre programmerne på startlinjen nederst på Startskærm. Se Startlinje.
Tip: Hvis du befinder dig på en anden skærm eller i et andet program, skal du trykke på START for at vende tilbage til den Startskærm, du sidste var på.