HTC U Play‎

< < Menu

Indtaste tekst

Tastaturet er tilgængeligt, når du trykker på et tekstfelt i et program.
  • Tryk på tasterne på skærmtastaturet for at indtaste bogstaver og tal samt tegn og symboler.
  • Tryk på for at indtaste et stort bogstav. Tryk to gange for at aktivere caps lock.
  • Tryk og hold på tasterne med grå tegn øverst eller nederst for at indtaste tal, symboler og bogstaver med accent. Nogle taster har flere tegn eller accenter knyttet til dem.
  • Tryk på for at skifte til numerisk- og symboltastatur. Tryk på for at vende tilbage til den primære tastatur.
  • Tryk på for at vælge fra et bredt udvalg af emojis.
  • Tryk på for at se flere funktioner, valgmuligheder og indstillinger.Du kan ændre størrelse på pladsen for tastaturet, ændre layout og design, downloade ordbøger mm.
  • Tryk på for at lukke skærmtastaturet.

Indtaste tekst ved at tale

1. Tryk på et område, hvor du vil indtaste tekst.
  2. På skærmtastaturet skal du trykke og holde på .
  3. Når du ser den mikrofonknap og ordene "‍Tal nu"‍, kan du sige de ord, der skal registreres.
  4. Indtast tegn ved at sige navnet. Sig f.eks. "‍komma"‍.

Sådan aktiverer du indstillinger for smart-tastatur

Slå tastaturets avancerede funktioner til, som hjælper dig med at skrive hurtigere, som fx kontekstuel forudsigelse, auto-korrektion mm.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Sprog og tastatur > TouchPal - HTC Sense-version > Smart indtastning.
  3. Vælg den funktion, du vil aktivere.