HTC U Play‎

Instruktions-guides

< < Menu

Slette meddelelser og samtaler

Åbn programmet Meddelelser og gør et af følgende:
For at slette en Udfør disse trin
Meddelelse

Åbn samtaletråden med en kontaktperson, tryk på meddelelsen og tryk derefter på Slet meddelelse.

For at slette flere meddelelser i en samtale, skal du trykke på > Slet meddelelse > Slet efter udvalg, og derefter vælge meddelelserne, som skal slettes.

Samtale

Tryk og hold på kontaktpersonen (eller telefonnummeret), og tryk derefter på Slet.

Hvis du vil slette flere samtaler, trykker du på > Slet tråde og vælg de samtaler, du vil slette.

Bemærk: I indstillingerne for Meddelelser skal du trykke på Generelt > Slet gamle meddelelser for automatisk at slette gamle meddelelser.

Sådan forhindres en meddelelse i at blive slettet

Du kan låse en meddelelse, så den ikke slettes, selv ikke hvis du sletter de andre meddelelser i samtalen.

  1. Åbn apppen Meddelelser.
  2. Tryk på en kontakt (eller et telefonnummer) for at vise udvekslingen af meddelelser med denne kontakt.
  3. Tryk på den meddelelse, du vil låse.
  4. Tryk på Lås meddelelse på menuen med valgmuligheder. Du vil så se et låseikon for låste meddelelser.
var oplysningen behjælpelig

Kan du ikke finde det, du leder efter?