HTC U Play‎

< < Menu

Kopiere filer imellem telefonhukommelsen og hukommelseskort

Fra og med Android 6.0 kan du gå til Indstillinger for at vise og administrere filer i telefonhukommelsen og på lagerkortet. Hvis du bruger hukommelseskortet som Flytbart lagermedie, kan du kopiere filer mellem telefonhukommelsen og hukommelseskortet. Du kan også kopiere eller flytte filer til eller fra en ekstern USB-enhed, når du har det tilsluttet HTC U Play.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Hukommelse.
  2. Tryk på Telefonhukommelse > Udforsk eller tryk på navnet på hukommelseskortet.

Eller tryk på den eksterne USB-lagerenhed, hvis en sådan er tilsluttet.

3. Åbn den mappe, der indeholder de filer, du vil kopiere.
  4. Sådan vælger eller fravælger du filer:
    • Tryk og hold på en fil for at vælge den. Tryk på hver fil for at vælge flere filer.
    • Tryk på en fil for at fravælge den.
    • Hvis du vil vælge alle filer, skal du først trykke og holde på én af dem, og dernæst trykke på > Vælg alle.
  5. Tryk på > Kopier til.
  6. I sidemenuen Gem til vælger du typen af hukommelse, du vil indsætte til, og derefter åbnes destinationsmappen.
  7. Tryk på Kopier.