HTC U Play‎

< < Menu

Vælge hvilket nano-SIM-kort til at forbinde til 4G LTE-netværk

Når du har to nano-SIM-kort indsat i din telefon, kan kun ét kort forbinde til 4G LTE-netværk. Det andet kort vil forbinde til 3G/2G-netværk.

Du kan indstille hvilket kort, som du ønsker at forbinde til 4G LTE-netværk.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Dobbelt netværksstyring.
  2. Tryk på Foretrukket netværk.
  3. Vælg det kort, som du ønsker at forbinde til 4G LTE-netværk.