HTC U Play‎

< < Menu

Tjekke din e-mail

I programmet Mail kan du læse, sende og organisere e-mails fra én eller flere e-mail-konti, som du har konfigureret på telefonen.

1. På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Mail. Indbakken for en af dine e-mail-konti vises.
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på en e-mail for at læse den.
    • For at vise e-mails i en anden e-mail-mappe, skal du trykke på Knap til flere indstillinger > Mappe, og tryk derefter på mappen, som du ønsker at vise.
    • Hvis du vil skifte imellem e-mailkonti eller vise e-mails fra alle dine konti, trykker du på Vis navigationsskuffe.
      Vælge forskellige skærme for e-mailkonti
    • Hvis du vil ændre indstillingerne for en e-mailkonto, skal du først vælge kontoen og derefter trykke på Knap til flere indstillinger > Indstillinger.

Organisere din e-mail-indbakke

Har du en stor bunke e-mail-meddelelser i din indbakke? Organiser dine e-mail-meddelelser i faner, så du hurtigt kan finde de meddelelser, du leder efter.
  1. Skift til den e-mail-konto, du vil bruge.
  2. I indbakken skal du trykke på Knap til flere indstillinger > Rediger faner.
  3. Vælg de faner, du vil tilføje til indbakken.
  4. For at arrangere fanerne, trækker du Element, der kan trækkes, og flyt derefter fanen til dens nye placering.
  5. Tryk på Udført.
  6. Glid med fingeren til den tilføjede fane for at se dine e-mail-meddelelser.