HTC U Play‎

< < Menu

Android 6.0 Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow giver forbedret batterilevetid, og du kan bruge lagerkortet enten som flytbart eller intern hukommelse, og meget mere.

Forbedringer til Batterioptimering

Doze-funktion og Program-standby hjælper dig med at forlænge batteriets levetid ved at begrænse netværksadgang, når telefonen ikke oplader og telefonen eller programmerne ikke bruges i længere tid.

Der er også batterioptimering til apps, som hjælper med at forlænge batteriets standbytid, når du ikke bruger telefonen. For detaljer, se Batterioptimering til programmer.

Skærmsøgning

Skærmsøgning er en funktion i programmet Google. Når du holder START-knappen på telefonen nede, bruger Skærmsøgning det, der er på din nuværende skærm, til at vise dig relaterede oplysninger, apps og handlinger.

Administrér telefonen hukommelse

Brug Hukommelse i Indstillinger til at overvåge HTC U Play's gennemsnitlige hukommelsesforbrug og ydeevne. Du kan også bruge denne indstilling til at tjekke, hvilke programmer der bruger mest hukommelse.

Stor ændring i, hvordan du bruger lagerkort.

Hvis du har et eksisterende lagerkort med mediefiler og andre filer, kan du bruge det som flytbart lager, så du kan sætte kortet i og få adgang til dine filer på enhver Android-telefon.

Hvis du har et helt nyt lagerkort, kan du bruge kortet som en udvidelse af den interne hukommelse. Se Bør jeg bruge lagerkortet som flytbar eller intern hukommelse? og Konfiguration af lagerkortet som intern hukommelse.

Nulstil netværksindstillingerne

Du kan hurtigt nulstille alle netværksindstillinger, hvis HTC U Play har svært ved at oprette forbindelse til mobildataeller til Wi‍-Fi-netværk eller Bluetooth-enheden. Se Nulstille netværksindstillinger.

Google indstillinger

Du kan let administrere indstillingerne for Google-programmer og funktioner på HTC U Play. Tryk på Google i indstillinger og tilpas dine præferencer.

Smartere links til programmer

Android 6.0 Marshmallow åbner automatisk det korrekte program for links, du taster ind i en tekst eller e-mail eller på et websted. Med smartere links til programmer skal du ikke længere gætte på, hvilket program der kan håndtere de links, du taster.

I Indstillinger kan du ændre de standardprogrammer, der skal linkes til. Se Indstilling af standardprogrammer og Konfiguration af programlinks for yderligere oplysninger.

Programtilladelser

For at beskytte din telefon og dit privatliv, har Android 6.0 Marshmallow forbedret måden, som programmer får adgang til visse data eller funktioner på, såsom din kontakter eller mikrofonen. Se Styring af programtilladelser for yderligere oplysninger.

Nattilstand

HTC U Play har indstillingen Nattilstand, som gør skærmens farver varmere, hvilket hjælper med at reducere anstrengte øjne. Se Nattilstand for yderligere oplysninger.