HTC U Play‎

Instruktions-guides

< < Menu

Tilføjelse af dine sociale netværk, e-mail-konti mm.

Du kan synkronisere kontakter, kalendere og andre oplysninger fra dine sociale netværk, e-mail-konti og online tjenester på HTC U Play. Afhængig af kontotypen, kan du synkronisere opdateringer mellem din HTC U Play og nettet, ved at logge på dine onlinekonti.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Konti og synkronisering.
  2. Tryk på .
  3. Tryk på den kontotype, du vil tilføje.
  4. Følg skærmvejledningerne for at indtaste dine kontooplysningerne.
Tip: Det er muligt at tilføje flere Google-konti.

Synkronisere dine konti

  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Konti og synkronisering.
  2. Trykke på Automatisk synkronisering Til/Fra for at slå automatisk synkronisering af alle dine konti til eller fra.
  3. Hvis du vil synkronisere individuelle konti manuelt, trykker du på kontotype og dernæst på > Synk. nu på skærmen Kontoindstillinger.
Tip: På skærmen Kontoindstillinger kan du oså ændre synkroniseringsindstillingerne for en konto.

Fjerne en konto

Fjern konti fra din HTC U Play, hvis du ikke længere bruger dem. Fjernelse af en konto sletter ikke selve kontoen eller oplysninger fra selve onlinetjenesten.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Konti og synkronisering.
  2. Tryk på en kontotype.

    Hvis du har logget på med flere konti under samme kontotype, skal du trykke på kontoen for at fjerne den.

    Bemærk: Ved visse kontotyper er du først nødt til at trykke på kontonavnet, der skal fjernes, selvom der kun er én konto.
  3. Tryk på > Fjern konto.
Vigtigt: Visse personlige oplysninger bevares muligvis af 3.partsprogrammet, efter du har fjernet kontoen fra HTC U Play.
Relaterede instruktioner
var oplysningen behjælpelig

Kan du ikke finde det, du leder efter?