HTC U Play‎

< < Menu

Tilføje en e-mail-konto

Konfigurer yderligere e-mailkonti som f.eks. endnu en Microsoft Exchange ActiveSync-konto eller en konto fra en webbaseret e-mailtjeneste eller e-mailudbyder.
Vigtigt: Hvis du tilføjer en Microsoft Exchange ActiveSync eller en POP3/IMAP e-mailkonto, skal du spørge din netværksadministrator eller e-mailtjenesteudbyder om yderligere e-mailindstillinger, som kan være nødvendige.
  1. På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Mail.
  2. Tryk på Knap til flere indstillinger > Tilføj konto.
  3. Vælg en e-mail-kontotype fra listen af e-mail-udbydere. I modsat fald skal du trykke på Andre (POP3/IMAP).
  4. Indtast e-mail-adressen og adgangskoden for din e-mail-konto, og tryk derefter på Næste.
    Bemærk: Nogle e-mail-konti lader dig indstille en synkroniseringsplan.
  5. Indtast et navn for din e-mail-adresse, og tryk derefter på Afslut opsætning.