HTC 10‎

Guide Downloads

< < Menu

Kako da zaobiđem Google ekran za prijavljivanje nakon što resetujem svoj telefon?

Za telefone sa operativnim sistemom Android 5 Lollipop ili novijom verzijom, možda je omogućena Zaštita uređaja, što znači da ćete nakon resetovanja na fabrička podešavanja morati da se prijavite koristeći isti Google nalog kojim ste bili prijavljeni na telefon. Bilo koji Google nalog koji je bio prijavljen na telefonu pre resetovanja na fabrička podešavanja će vam omogućiti da završite korak Provera identiteta.

Ako ste zaboravili lozinku Google svog naloga, koristite web pregledač na svom računaru i idite na www.google.com/accounts/recovery da biste prvo resetovali svoju lozinku.

Ukoliko znate akreditive za prijavljivanje za svoj Google nalog, ali i dalje ne možete da završite sa ekranom Potvrda identiteta, proverite da li je telefon povezan na aktivnu internet vezu.

Da biste se povezali na Wi‍-Fi, dodirnite taster NAZAD dok se ne pojavi opcija Wi‍-Fi veze. Povežite se na Wi‍-Fi mrežu, zatim nastavite do ekrana za Google potvrdu identiteta i unesite svoje detalje.
Napomena: Neke Wi‍-Fi mreže, naročito javne Wi‍-Fi mreže koje obezbeđuju hoteli ili druga preduzeća, zahtevaju dodatno prijavljivanje preko pregledača, kome ne može da se pristupi dok je telefon otključan. Ukoliko trenutna Wi‍-Fi mreža zahteva prijavu preko pregledača, povežite se na drugu mrežu da biste otključali telefon.
Was this information helpful?

Can’t find what you’re looking for?