HTC 10‎

< < Menu

Bruge Zoe-kamera

Få mere end blot et still-billede. Med Zoe-kamera kan du optage levende øjeblikke som et billede med 3 sekunders HD-video.
Vigtigt: Nogle kamerafunktioner er ikke tilgængelige, når du bruger Zoe-kamera, som f.eks. zoom-funktionen.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Zoe-kamera-funktion. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Når du er klar til optagelse, trykker du på .

Når du ser udløserikonet langsomt blive rødt, skal du fortsætte med at holde telefonen rolig, da kameraet tager billedet sammen med 3 sekunders video.

Tip: Når du tager et billede med Zoe-kamera, er det god praksis at holde HTC 10 roligt for at optage bevægelige motiver imod en ubevægelig baggrund.