HTC 10‎

< < Menu

Bruge Hurtigindstillinger

I panelet Hurtigindstillinger kan du nemt slå indstillinger som f.eks. Wi‍-Fi og Bluetooth til eller fra.
  1. Glid ned fra toppen af skærmen for at åbne Meddelelsespanelet.

Lige under statuslinjen kan du se den korte linje til Hurtigindstillinger.

2. Hvis du vil se hele panelet med Hurtigindstillinger, gør du ét af følgende:
    • På låseskærmen swiper du ned én gang fra toppen af skærmen.
    • På enhver anden skærm swiper du ned én gang med to fingre, eller to gange med én finger, fra statuslinjen.
    • Når den korte Hurtigindstillinger er åben, trykker du på
  3. Glid til venstre eller højre for at se flere felter.
  4. Hvis du vil slå en indstilling til eller fra, skal du blot trykke på dens felt.

Tilpasning af Hurtigindstillinger

Du kan fjerne, erstatte eller omarrangere felterne under Hurtigindstillinger.
  1. Stryg nedad med to fingre fra toppen af skærmen, for at åbne Hurtigindstillinger.
    Image illustrating swiping down with two fingers on the screen.
  2. Tryk på og gør et af følgende:
    • Hold på et felt og træk det til det ønskede sted.
    • Hold på et felt og træk det ned under afsnittet Træk for at tilføje felter for at skjule det fra panelet Hurtigindstillinger.
    • Træk et felt op under afsnittet Træk for at tilføje felter for at vise det i panelet Hurtigindstillinger.
  3. Tryk på .
Bemærk: Der er en grænse for, hvor mange felter der kan vises i første panel med Hurtigindstillinger. Du er muligvis nødt til at glide til venstre på panelet Hurtigindstillinger for at se flere felter for Hurtigindstillinger.