HTC 10‎

< < Menu

HTC BoomSound til hovedtelefoner

Sæt dine hovedtelefoner til og tænd for HTC BoomSound med Dolby Audio for at få lyd i fine detaljer med surround sound-effekt.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Indsæt dine hovedtelefoner i hovedtelefonstikket.
  3. Hvis det er første gang, du sætter et sæt hovedtelefoner til, og du bliver bedt om at konfigurere en lydprofil, trykker du på Ikke nu.
  4. Tryk på HTC BoomSound med Dolby Audio > Dolby-effekter til hovedtelefoner.
  5. Vælg den type hovedtelefoner, du bruger, og tryk på Anvend.
Bemærk: HTC BoomSound med Dolby Audio er ikke tilgængelig over HDMI, Bluetooth, Miracast eller USB-lydudgang.