HTC 10‎

< < Menu

Sådan tilpasser du hurtigt eksponeringen af dine billeder

HTC 10 har en funktion, hvormed du hurtigt kan justere eksponeringsniveauet og lysstyrken i realtime.Slå Touch-autoeksponering til, hvis kameraet automatisk skal justere eksponeringen, når du trykker på et mørkere eller overeksponeret område i kamerasøgeren.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til en af funktionerne Foto eller Panorama. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på for at åbne sidemenuen.
  4. Tryk på Indstillinger.
  5. Vælg indstillingen Touch-autoeksponering.
  6. Klik på det mørke område for at lysne det, eller tryk på det overeksponerede område at gøre det mørkere.

Hvis du vil finjustere yderligere, kan du manuelt justere eksponeringen ved at trække fingeren op og ned.

7. Når du er klar til at tage billedet, trykker du på .