HTC 10‎

< < Menu

Slå Fingerbevægelser til forstørrelse til og fra

Hvis du har nedsat syn eller ønsker at få en nærmere visning af hvad der er på skærmen, kan du bruge fingerbevægelser til at forstørre dele af din telefons skærm.

1. Fra Startskærm swiper du op og trykker så på Indstillinger > Tilgængelighed.
  2. Tryk på Forstørrelse.
  3. Læs eller lyt til instruktionerne om, hvordan du bruger fingerbevægelser til at zoome ind eller ud.
  4. Tryk på knappen Til/Fra for at slå forstørrelsesbevægelser til eller fra.