HTC 10‎

< < Menu

Sådan overfører du billeder, videoer og musik mellem din telefon og computer

Her vises måderne hvormed du kan overføre dine medier fra eller til din computer.
  • Tilslut HTC 10 til din computer. Din computer vil registrere den som et flytbart USB-drev, og du kan kopiere dine mediefiler mellem dem. Se Kopiere filer mellem HTC 10 og din computer.
  • Hent og brug HTC Sync Manager-softwaren på din computer. Du kan konfigurere den til automatisk at hente musik, billeder og videoer fra HTC 10 til din computer. Du kan også synkronisere afspilningslister fra din computer til telefonen.

Hvis du har en iPhone, kan du også forbinde den og overføre kamerabilleder til din computer med HTC Sync Manager. Tilslut dernæst HTC 10 igen og kopier dem.

Se HTC Sync Manager Hjælp eller brugervejledning for yderligere oplysninger.
  • Brug lagertjenester i netskyen til at have dine medier på ét sted, så du kan administrere dem overalt — på din computer, på HTC 10 og andre mobile enheder.