HTC 10‎

< < Menu

Skifte mellem senest åbnede programmer

Når du bruger forskellige programmer på telefonen, kan du nemt skifte mellem de programmer, du har åbnet for nylig.

Tryk på for at se de nyligt åbnede programmer.
  • Du kan gå tilbage til et program ved at bladre igennem kortene for at finde det pågældende program, hvorefter du trykker på det.
  • Du kan fjerne et program ved at trække det til venstre eller højre.
  • Du kan fjerne alle programmerne ved at trykke på Ryd alt.
Eller du kan trykke to gange på for at skifte hurtigt mellem to senest brugte programmer.