HTC 10‎

< < Menu

Dvaletilstand

Dvaletilstand sparer batteristrøm ved at sætte HTC 10 i strømbesparelsestilstand, når skærmen er slukket. Den forhindrer også hændelige tastetryk, når HTC 10 ligger i tasken.

Skifte til slumretilstand

Hvis du vil slukke for skærmen og skifte til Slumretilstand, trykker du kortvarigt på TÆND/SLUK. Du kan også dobbeltklikke på låseskærmen.

HTC 10 går også automatisk i slumretilstand, når den er inaktiv et stykke tid. Du kan ændre den tid, der går før HTC 10 går i slumretilstand, i indstillingerne for Timeout for skærmen. Se Indstille hvornår skærmen skal slås fra for yderligere oplysninger.

Vågne fra dvaletilstand

• Tryk på knappen TÆND/SLUK.
  • Brug Motion Launch til at vække og låse op for telefonen direkte på et program eller skærm. Se Motion Launch.
Relaterede instruktioner