HTC 10‎

Instruktions-guides

< < Menu

Konfiguration af HTC 10 for første gang

Når du tænder for HTC 10 første gang — eller efter en fabriksnulstilling — skal du konfigurere den.
Vigtigt: Hvis du har data fra en tidligere HTC-telefon, som du skal kopiere, skal du først sikkerhedskopiere telefonens data, før du begynder konfigureringen af HTC 10. Få vejledning på htc.com/support, hvor du klikker på Sikkerhedskopiér og overfør.
  1. Hvis du skal navigere vha. stemmefeedback, skal du slå TalkBack til ved at holde med to fingre på den første skærm, indtil du hører en meddelelse og derefter et bip.

    Eller. hvis du ved at uheld har aktiveret TalkBack, kan du følge skærmvejledningen for at slå funktionen fra igen.

  2. Vælg det systemsprog, du vil bruge, læs og accepterer anvendelsesbetingelserne, vælg din internetforbindelse og log på din Google-konto.
  3. På den skærm, der spørger dig hvilken enhed, der skal gendannes fra, gør du ét af følgende:
    • Hvis du har sikkerhedskopieret din gamle telefon vha. din Google-konto, trykker du på telefonens navn. Tryk på for at vælge de programmer, der skal installeres, og tryk så på Gendan.
    • Hvis du vil starte på en frisk, trykker du på Gendan ikke.
  4. På skærmen Google tjenester skal du sikre dig, at valgmuligheden Sikkerhedskopiér til Google Drev er slået til for automatisk at sikkerhedskopiere HTC 10. Det anbefales også at slå valgmulighederne under Placering og Vedligeholdelse af enheden til.
  5. Konfigurér Google Assistant eller gør dette senere. Detaljer findes på support.google.com/assistant/.
  6. Log på din HTC-konto for at bruge de samme loginoplysninger til HTC-tjenester som fx Temaer og HTC Sense Companion.
  7. Tryk på Konfigurer fingeraftryk for at tilføje dine fingeraftryk og bruge dem til at låse op for telefonen. Se Fingeraftryksscanner for yderligere oplysninger.
  8. Følg de resterende instruktioner for at afslutte konfigureringen af telefonen.
Bemærk: Nogle funktioner, der skal bruge forbindelse til internettet, f.eks. placeringsbaserede tjenester og automatisk synkronisering af dine onlinekonti kan kræve ekstra gebyrer. Hvis du vil undgå datagebyrer, skal du deaktivere disse funktioner under Indstillinger. Få yderligere oplysninger om placeringstjenester i Placeringsindstillingerne.
var oplysningen behjælpelig

Kan du ikke finde det, du leder efter?