HTC 10‎

< < Menu

Sådan oprettes smartlåsen

Brug Smart Lås som en alternativ måde at ophæve blokering af din telefon, hvis du skulle glemme din adgangskode, pinkode eller mønster. Indstil Smart Lås til at låse op for din telefon, når den genkender dit ansigt eller stemme.

Du kan også indstille den til at holde telefonen låst op i visse situationer, som fx når telefonen er med dig og du er et sted, du har tillid til.

1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Sikkerhed.
  2. Tryk på Smartlås.
    Vigtigt: Du skal konfigurere en skærmlås for at kunne bruge Smartlås. Hvis du ikke har konfigureret en skærmlås, trykker du på Skærmlås. Dette vil være din alternative metode til skærmlås.
  3. Bekræft din skærmlås.
  4. Vælg om du vil låse op for telefonen vha. stemme- eller ansigtsgenkendelse, eller om du vil holde telefonen låst op når:
    • Du bærer rundt på telefonen
    • Du befinder dig et sted, du har tillid til, som fx i dit hjem eller på dit arbejde
    • Telefonen er tilsluttet en betroet enhed som fx dit Bluetooth-ur eller bilsystem.
  5. Følg skærmvejledningen og tryk på for at vende tilbage til skærmen Sikkerhed.
  6. Under Enhedssikkerhed trykker du på Settings icon til højre for Skærmlåsen trykker du på Lås automatisk, og så angiver du den tid der skal gå uden aktivitet, før skærmen låses.
For at hjælpe med at gøre Smart Lås mere pålidelig og mere sikker, når du bruger ansigtsgenkendelse, kan du træne HTC 10 til at genkende dit ansigt i forskellige situationer, som når du har briller på eller har groet et skæg.

Tryk på Smartlås, bekræft din skærmlås, og tryk på Betroet ansigt > Gør ansigtsregistreringen bedre. Følg skærmvejledningen.

Relaterede instruktioner