HTC 10‎

< < Menu

Selfier

Påfør pænere hud med Live Makeup

Gør huden pænere, inden du tager din selfie. Live Makeup udglatter huden i realtid.
Vigtigt: Live Makeup er deaktiveret, når auto-HDR er slået til.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Selfie-billede-funktionen. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Hvis du ikke kan se Live Makeup justeringsbjælken på kamerasøgeren, trykker du på for at åbne sidemenuen og dernæst på .
  4. Træk i skyderen for at indstille, hvor meget huden skal glattes ud.
Tip: Næste gang du vil tage selfier uden at bruge Live Makeup, skal du trykke på for at åbne sidemenuen, og derefter trykke på for at slå Live Makeup fra.

Sådan tager du selfies automatisk

Stå stille, når du tager en auto selfie — eller bare smil! Du skal blot slå denne funktion til i kamera-indstillingerne.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Selfie-billede-funktionen. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på for at åbne sidemenuen.
  4. Tryk på Indstillinger > Kameraindstillinger.
  5. Vælg Automatisk selfieoptagelse og tryk udenfor sidemenuen for at lukke den.
  6. Poser og hold dig selv inden for rammen på skærmen.
  7. For automatisk at tage en selfie, skal du kikke på frontkameraet, og derefter:
    • Stå stille, indtil den hvide ramme på skærmen bliver grøn.
    • Eller smil til kameraet. Hold smilet i et par sekunder, indtil billedet er taget.

Sådan tager du selfies med stemmekommando

Du kan let tage selfier eller selfie-videoer vha. simple stemmekommandoer. Du skal blot slå denne funktion til i kamera-indstillingerne.
Bemærk: Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til en af funktionerne Selfie-billede eller Selfie-video. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på for at åbne sidemenuen.
  4. Tryk på Indstillinger > Kameraindstillinger.
  5. Vælg funktionen Stemmeoptagelse og tryk udenfor sidemenuen for at lukke den.
  6. Poser og hold dig selv inden for rammen på skærmen.
  7. Kik på frontkameraet, hvorefter du skal:
    • Sig Cheese eller Tag billede for at tage en selfie.
    • Sig Start video eller Optag for at optage en selfie-video.
Tip: Du kan også bruge stemmekommandoer med hovedkameraet. Skift til Billed-tilstand og vælg Stemmeoptagelse i kameraindstillinger.

Sådan tager du billeder med selvudløseren

Når du bruger selvudløseren, tæller Kamera programmet ned, inden billedet tages. Du kan indstille nedtællingen.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Vælg den ønskede optagefunktion. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på for at åbne sidemenuen.
  4. Tryk på Timer for at indstille tiden for nedtælling.
  5. Tryk på for at starte nedtællingen. Kameraet tager billedet, når nedtællingen er slut.

Sådan vender du vinklen på dine selfies

Skal vinklen på dine billeder være præcis den samme, som når du ser dig selv på skærmen?
  1. Skift til Selfie-billede-funktionen. For at se, hvordan du skifter mellem optagelsesfunktionerne, se afsnittet Vælge en optagetilstand.
  2. Tryk på for at åbne sidemenuen.
  3. Tryk på Indstillinger > Kameraindstillinger.
  4. Sørg for at funktionen Gem spejlselfier er valgt.
Relaterede instruktioner