HTC 10‎

< < Menu

Optage en video

1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Video-tilstand Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Når du er klar til at optage, skal du trykke på .
  4. Ændre fokus på et andet motiv eller område ved blot at trykke på det i kamerasøgeren. Du kan også ændre eksponeringen, når du har trykket, ved at trække op og ned på skærmen.
  5. Tryk på blitz-ikonet for at slå blitzen til eller fra.
  6. Tryk på for at sætte optagelsen på pause, og tryk dernæst på for at genoptage.
  7. Stop optagelsen ved at trykke på .

Indstille opløsning for video

1. Skift til Video-tilstand
  2. Tryk på for at åbne sidemenuen.
  3. Tryk på Kvalitet for at skifte videoopløsning.

Sådan aktiverer du lyd i høj opløsning

Optag videoer, herunder selfie-videoer, med lyd i høj opløsning.
Vigtigt:
  • Lyd i høj opløsning er kun tilgængelig, når videokvaliteten er sat til HD (720p) eller højere.
  • Du kan ikke sætte videooptagelse på pause, når du bruger lyd i høj opløsning.
  1. Skift til Video-tilstand
  2. Tryk på for at åbne sidemenuen.
  3. Tryk på Lyd i høj opløsning for at aktivere lyd i høj opløsning.
  4. Når du er klar til at optage, skal du trykke på .
  5. Stop optagelsen ved at trykke på .
Videoer, der er optaget med lyd i høj opløsning, gemmes i MKV-format (Matroska video).

Tage et billede, mens du optager en video -VideoPic

1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Video-tilstand Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på for at begynde optagelsen.
  4. Mens du optager, skal du trykke på , når du ønsker at tage et billede.
  5. Tryk på for at standse optagelsen.