HTC 10‎

< < Menu

Brug af strømbesparelsestilstand

Ved at slå strømbesparelsestilstand til hjælper det med at øge batteriets levetid. Den nedsætter anvendelsen af telefonfunktioner, som bruger meget strøm, som f.eks. placeringstjenester og mobildate.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på Batteri.
  3. Tryk på knappen Strømbesparelse Til/Fra for at slå strømbesparelsestilstand til eller fra.

Hvis du vil slå tilstanden til automatisk, trykker du på Strømbesparelse, vælger Slå automatisk strømbesparelse til, når batteriets levetid er under det angivne niveau og vælger et batteriniveau.