HTC 10‎

< < Menu

Slå nogle funktioner til eller fra HTC Ice View

Du kan også udføre hurtige handlinger på telefoncoveret som f.eks. at starte eller stoppe timeren eller at tænde og slukke for lommelygten.
  1. Udfør et af følgende:
    • Åbn programmet Ur og gå til fanen Stopur. Indstil timeren og tryk på Start.
    • Åbn programmet Taleoptagelse og start en optagelse.
    • Åbn programmet Lommelygte og tænd for lommelygten.
  2. Luk telefoncoveret.

Her er nogle hurtige handlinger, du kan udføre:

• Når du ser timermeddelelsen på telefoncoveret, glider du ned på Annuller for at slukke alarmen.

Hvis du skal genstarte timeren, glider du op på Stopur og åbner coveret. Dette åbner programmet Ur igen.

• For at sætte stemmeoptagelsen dobbelttrykker du på telefoncoveret og glider ned på Stop stemmeoptagelse. Glid op på for at genoptage optagelsen.

For at stoppe stemmeoptagelsen dobbelttrykker du på telefoncoveret og glider ned på Stop stemmeoptagelse to gange.

• Du slukker lommelygten ved at dobbelttrykke på telefoncoveret og glide ned på Lommelygte. Glid op på Lommelygte slukket for at tænde den igen.