HTC 10‎

< < Menu

Nattilstand

Juster skærmen fra blå til en varmere farve for derved at reducere belastningen af dine øjne, når du ser på skærmen om natten.
  1. Fra en Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Skærm, bevægelser og taster.
  2. Tryk på Nattilstand og dernæst på dens Til/Fra-omskifter for at slå den til.
  3. Træk i skyderen for at justere farvetemperaturen. Hvis du trækker skyderen for Intensitet mod højre, bortfiltreres mere blåt lys.
  4. Tryk på Slå automatisk til for at angive en tidsplan for, hvornår funktionen skal slås til.
  5. Når du har angivet en tidsplan, trykker du på Til/Fra for at slå den fra. Telefonen følger herefter denne tidsplan.