HTC 10‎

< < Menu

Start kameraet fra dit telefoncover

Du kan åbne og bruge Kamera-programmet direkte fra telefoncoveret.

1. Tag telefonen op og hold den i lodret stilling.
  2. Glid straks ned to gange på telefoncoveret.
    Bemærk: Den længde, du glider, skal være mindst 3 cm.
  3. Tag et billede eller en video direkte fra coveret.

Har du problemer med at starte kameraet?

Hvis du ikke kan starte Kamera fra telefoncoveret, kan du tjekke, om funktionerne Åbn kamera når skærmen er slukket og Åbn kameraet fra startsiden i Ice View er slået til.
  1. Tryk på på startskærmen, og find herefter og tryk på Ice View.
  2. Vælg indstillingerne Åbn kamera når skærmen er slukket og Åbn kameraet fra startsiden i Ice View.