HTC 10‎

< < Menu

Installering af progamopdateringer fra Google Play Butik

De fleste programmer opdateres med forbedringer og fejlrettelser via Google Play Butik. Du kan manuelt opdatere dine programmer eller indstille telefonen til automatisk at hente og installere programopdateringerne, når de bliver tilgængelige.
  1. Startskærmen swiper du op og trykker på Play Butik.
  2. Tryk på for at åbne sidemenuen.
  3. Tryk på Mine programmer og spil.
  4. På fanen Opdateringer vises en liste med de programmer, der har tilgængelige opdateringer.
  5. Tryk på Opdater ud for det program, du vil opdatere.
    Tip: Tryk på Opdater alt, hvis du vil opdatere alle programmer.
Tip: I Google Play Butik, skal du trykke på > Indstillinger > Opdater automatisk programmer, for at vælge hvordan Google Play Butik skal opdatere dine programmer.