HTC 10‎

< < Menu

Import eller kopiering af kontakter

Import af kontakter fra dit nano-SIM-kort

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Personer.
  2. På fanen Personer trykker du på > Administrer kontaktpersoner.
  3. Tryk på Importer/eksporter kontakter > Importer fra SIM-kort.
  4. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge, hvilken konto du vil importere kontakterne til.
  5. Vælg de kontaktpersoner, du vil importere.
  6. Tryk på Gem.

Importere en kontakt fra en Exchange ActiveSync-konto

1. Tryk på fanen Personer og indtast kontaktens navn eller e-mailadresse i søgefeltet.
  2. Tryk på Søg efter kontakter i firmaets adressekartotek.
  3. Tryk på navnet på den kontakt, du vil kopiere til HTC 10.
  4. Tryk på for at importere kontakten.

Kopiering af kontakter fra én konto til en anden

Vigtigt: Du kan muligvis ikke kopiere kontakter fra visse sociale netværk.
  1. På fanen Personer trykker du på > Administrer kontaktpersoner.
  2. Tryk på Kopier kontakter og vælg en kontakttype eller onlinekonto, der skal kopieres fra.
  3. Vælg en kontakttype eller konto, som du vil gemme til.
Relaterede instruktioner