HTC 10‎

< < Menu

Håndtering af telefonopkald

Når du modtager et telefonopkald, kan du blot glide op på coveret for at besvare eller afvise opkaldet. Du kan se op til 10 forskellige modtagne eller kaldte numre på telefoncoveret.
  • Når der er et indgående opkald, der viser ikonet for indgående opkald , kan du:
    • Glide op på coveret for at besvare opkaldet.
    • Glide ned på coveret for at afvise opkaldet.
  • Hvis du er gået glip af opkaldet, vises ikonet for mistede opkald . Du kan glide op på coveret for at se opkalderens navn. Glid op igen, hvis du vil ringe tilbage til kontakten.

Kan du ikke se dine seneste opkald under HTC Ice View?

Hvis du har indstillet skærmlåsen med legitimationsoplysninger, skal du åbne Ice View-programmet og vælge Vis opkaldsoversigt for at vise nylige opkald.