HTC 10‎

< < Menu

HTC 10

1. TÆND/SLUK
  2. LYDSTYRKE
  3. nano-SIM-kortstikket
  4. HTC UltraSelfie kamera med OIS
  5. Nærhedssensor
  6. 3,5 mm headset-stik
  7. Hovedtelefon
  8. Meddelelses-LED
  9. microSD-kortstikket
  10. TILBAGE
  11. START / Fingeraftryksscanner
  12. USB Type-C-stik
  13. HTC BoomSound-højttalere, Hi-Fi-udgave
  14. SENESTE APPS
Vigtigt:
Du skal bruge et 4G/LTE-abonnement for at bruge din udbyders 4G/LTE-netværk til taleopkald og datatjenester. Få yderligere oplysninger hos din udbyder.
Bemærk:
  • Hvis du vil bruge et cover eller en skærmbeskyttelse, må du ikke dække eller blokere for nærhedssensoren. Køb et cover eller en skærmbeskyttelse, der er designet til HTC 10.
  • Undgå, at forbinde et tredjeparts-hovedtelefoner eller tilbehør med metalpynt, der kan hænge nær hovedtelefonstikket. Hvis disse bruges, kan det påvirke signalmodtagelsen.