HTC 10‎

< < Menu

Fingeraftryksscanner

Du kan hurtigt vække og låse op for HTC 10 ved hjælp af dit fingeraftryk. Du kan tilføje op til 5 fingeraftryk.

Når du konfigurer og bruger fingeraftryksscanneren, kan du følge disse tip:

• Sørg for at fingeren og fingeraftryksscanneren er ren og tør.
  • Brug hele fingerfladen, herunder siderne og fingerspidsen.
  • Når du registrerer dit fingeraftryk, skal du røre på scanneren indtil den vibrerer.
  • Fingeraftryksscanneren kan læse 360° — du kan røre med en registreret finger i en vilkårlig vinkel mod scanneren for at dreje skærmen eller låse op for HTC 10.
Bemærk: Du vil muligvis ikke kunne indstille fingeraftryksscanneren til at låse op for HTC 10, hvis du er logget på en Exchange ActiveSync-konto, der kræver, at du bruger en anden metode til at låse skærmen (som fx en adgangskode). Spørg din Exchange Server-administrator om din Exchange ActiveSync-konto understøtter fingeraftryksscanneren.

Tilføje et fingeraftryk første gang

1. Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Fingeraftryksscanner.
  2. Tryk på Tilføj fingeraftryk.

Hvis du ikke allerede har konfigureret en skærmlås, bliver du bedt om at vælge og indstille en sikkerhedskopi af et mønster, pinkode eller adgangskode, så ud kan låse op for telefonen. Se Indstilling af en skærmlås.

3. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge, hvordan du vil vise meddelelsesindhold, når telefonen er låst, og dernæst trykke på Udført.
  4. Tryk på fingeraftryksscanneren eller tryk på Start.
  5. Hold den finger, du vil bruge, på scanneren, indtil den vibrerer. Løft derefter fingeren.
  6. Bliv ved med at røre på scanneren, indtil fingeraftrykket er registreret. Du vil få det bedste resultat, hvis du holder fingeren i samme retning, når du rører på scanneren.
  7. Når du har registreret dit fingeraftryk, trykker du på Udført.
Du kan nu bruge dit fingeraftryk til at vække og låse op for telefonen.
Vigtigt: Du er nødt til at indtaste din backup låseskærm-mønster, pinkode eller adgangskode, hvis scanneren ikke kan identificere dit fingeraftryk efter fem forsøg. Du vil kun få yderligere 10 forsøg, før dine data slettes fra telefonen.

Indstillinger for fingeraftryksscanneren

Der er visse ting, du kan gøre med fingeraftryksscanneren med eller uden et tilføjet fingeraftryk. Du kan slå disse funktioner til eller fra under Indstillinger.
  1. Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Fingeraftryksscanner.
  2. Indtast dit mønster, din pinkode eller adgangskode.
  3. Når du berører fingeraftryksscanneren, vil nedenstående funktioner fungere, også selvom der ikke er tilføjet noget fingeraftryk. Du kan slå disse funktioner til eller fra:
    • Vågn op-skærm: Aktiverer låseskærmen.
    • Tryk for at tage en selfie: Tager selfier når du bruger funktionerne Selfie-billede eller Selfie-video i HTC Kamera-programmet. Denne funktion er kun tilgængelig på telefoner, der har fingeraftryksscanneren på bagpanelet.
  4. Sådan administrerer du dine fingeraftryk:
    • Tryk på Tilføj fingeraftryk for at tilføje et eller flere fingeraftryk, som du kan bruge til at låse op for telefonen.
    • Vælg eller ryd Vibrer ved scanning afhøngig af, om du vil have vibrationsfeedback, når du berører fingeraftryksscanneren.
    • Tryk på et registreret fingeraftryk for at omdøbe eller slette det.
    • Tryk på Nulstil fingeraftryksscanner for at slette alle registrerede fingeraftryk.