HTC 10‎

< < Menu

Justere visningsstørrelse

Ændre størrelse på elementer og skrifttyper på skærmen for at gøre dem nemmere at se.
  1. Fra en Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Skærm, bevægelser og taster.
  2. Tryk på Visningsstørrelse.
  3. Tryk på eller eller træk skyderen for at forøge eller formindske størrelsen af skrifttyper eller elementer på skærmen.
Tip: Swipe til venstre eller højre over Forhåndsvise for at se, hvordan den valgte visningsstørrelse faktisk vil se ud.
Relaterede instruktioner