HTC 10‎

< < Menu

Kopiere filer mellem HTC 10 og din computer

Du kan kopiere din musik, dine billeder og andre filer til HTC 10.
Vigtigt:
  • Gem og luk filerne, før du kopierer dem fra computeren til HTC 10 eller omvendt.
  • Hvis du bruger lagerkortet som intern hukommelse, vil computeren kun vise lagerkortets indhold.
  1. Opret forbindelse fra HTC 10 til computeren med det medfølgende USB Type-C-kabel.
  2. Lås skærmen på HTC 10 op, hvis den er låst.
  3. Tryk på Ja på pop-op-meddelelsen, hvor du bliver spurgt, om du vil brugen USB-enheden til filoverførsler.

Hvis du ikke ser denne meddelelse, skal du glide meddelelsespanelet åbent, trykke på meddelelsen Brug USB til og derefter trykke på Overfør filer.

Der vises herefter indstillingsmulighederne for visning eller import af filerne på computerens skærm.

4. Vælg at vise filerne.
  5. Kopier filerne fra computeren til HTC 10 eller omvendt.
  6. Efter at du kopieret filerne, skal du frakoble din HTC 10 fra computeren.