HTC 10‎

< < Menu

HTC Kamera

Tag fantastiske billeder og videoer med kameraet. Du kan starte Kamera-appen på mere end én måde.
  • Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  • Tryk på TÆND/SLUK to gange mens skærmen er slukket.
    Tip: Sørg for at du har valgt Hurtigstart kamera i Indstillinger > Skærm, fingerbevægelser og taster.
Du vil se Foto-tilstanden, som er standard optagetilstanden.
Skift imellem blitz-funktioner.
Åbn sidemenuen for at vælge en optagetilstand og vælge kameraindstillinger.
Skift mellem HDR-tilstande for billeder.
Skift imellem frontkamera og hovedkamera.
Skift imellem Video og Foto-tilstand.
Tag et billede.
Vis det sidst optagne billede eller video.

Zoom

Før du tager et almindeligt billede eller video, kan du sprede to fingre for at zoome ind eller samle dem for at zoome ud. Du kan også frit zoome ind eller ud under optagelsen.

Slå kameraets blitz til eller fra

Tryk på blitz-ikonet for at vælge en blitz-indstilling.

Når du bruger eller , indstiller kameraer intelligent den bedste lysstyrke for blitzen til billedet.

I Selfie-billede-funktionen kan du også trykke på blitz-ikonet for at slå skærmblitzen til eller fra.

Sådan bruger du lydstyrkeknapperne til at optage med

I programmet Kamera kan du indstille LYDSTYRKE-knapperne til at fungere som udløserknap eller zoomstyring.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Tryk på for at åbne sidemenuen.
  3. Tryk på Indstillinger > Indstillinger for lydstyrkeknapper.
  4. Vælg, hvordan du vil bruge lydstyrkeknapperne i programmet Kamera.