HTC 10‎

< < Menu

Android 8.0

Android 8.0 indeholder nye funktioner, der gør det endnu lettere at arbejde med programmer og indstillinger. Her er en oversigt over nogle af de nye funktioner.

Integreret billede

Bevar et lille vindue på skærmen med den video, du ser, eller et understøttet program, mens du foretager dig andre ting med telefonen. Ved de fleste understøttede programmer skal du blot trykke på fingeraftryksscanneren/START for at gøre programmet til et lille vindue, der kan flyttes i bunden af skærmen. Flyt vinduet ved at trække i det, eller tryk på det for at se understøttede knapper.
Bemærk: Ikke alle programmer understøtter funktionen Integreret billede. Du kan tjekke, om et program understøttes, ved at gå til Indstillinger > Programmer > Menu button > Konfigurer programmer > Særlig programadgang > Integreret billede.

Udsæt underretninger

Annuller midlertidigt meddelelser for at rydde dit meddelelsespanel eller din låseskærm.

For yderligere oplysninger se Administrere programmeddelelser eller Låseskærmen.

Ikonbadges

Få at vide med det samme, hvis du har ventende meddelelser fra et program, vha. ikonbadges. Der vises en lille prik på et programikon, hvis der er en meddelelse, du ikke har set. Der vises prikker på programikoner på både skærmen Alle programmer og på Startskærmen. Hold nede på programikonet for at vise en komprimeret version af den pågældende meddelelse. Se Sådan slår du ikonbadges til eller fra.

Andre nye funktioner

• Føl dig mere sikker, når du installerer programmer fra andre kilder end Google Play Butik. Du kan nu give tilladelse til at downloade og installere programmer fra ukendte kilder til det enkelte program. Se Downloadning af programmer fra nettet.
  • Leder du efter en indstilling men kan ikke huske, hvor den er? Søgefunktionen på skærmen Indstillinger hjælper dig med at finde den, selvom den ligger gemt i ét af kategorierne. Tryk på og tast de første bogstaver i den valgmulighed, du leder efter. Når valgmuligheden vises i resultaterne, trykker du på den for at gå til det relevante skærmbillede.
  • Der findes et indbygget program til filhåndtering, der i øjeblikket lader dig gøre simple ting med dine mediefiler som fx at kopiere, flytte og slette. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Filer.