HTC 10‎

< < Menu

Hjælp til handicappede

HTC 10 leveres med funktioner og indstillinger, der giver let adgang til programmer og funktioner.

Forbedret læsevenlig skærm

Hvis du er svagtseende, kan du få glæde af disse funktioner, der forbedrer skærmens læsevenlighed.

Forbedr lyden

Hvis du er hørehæmmet, kan disse lydrelaterede funktioner gøre det tydeligere og mere forståeligt at lytte til HTC 10.

Bemærk: Du kan finde disse indstillinger under Tilgængelighed på telefonens indstillinger. Få yderligere oplysninger, se Indstillinger for tilgængelighed.
  • Brug TalkBack til at kunne høre lydfeedback om, hvad du foretager dig med telefonen. Se TalkBack.
  • Aktiver Vælg for at tale, så telefonen udtaler valgte elementer på skærmen som fx tekst eller billeder.
  • Når du bruger hovedtelefoner, kan du styre lydbalancen eller aktivere monolyd, når du bruger en enkelt hovedtelefon.
  • Slå Påmindelse om ulæste meddelelser til, så telefonen afspiller en lyd eller vibrerer med bestemte intervaller, når du får en meddelelse om ulæste.

Brug din stemme

Du kan bruge din stemme til at foretage handlinger på HTC 10.

• Søg efter oplysninger på nettet vha. GoogleStemmesøgning.
  • Indtast tekst med din stemme. Se Indtaste tekst ved at tale.
  • Konfigurér en personlig digital assistent eller en cloudbaseret stemmetjeneste, som udfører visse funktioner og giver dig oplysninger via stemmekommandoer.

Brug Motion Launch

Motion Launch kombinerer en hånd- og en fingerbevægelse til at udføre en handling som fx at vække HTC 10 fra dvale, aktivere kameraet. For yderligere oplysninger henvises til Motion Launch.