HTC 10‎

< < Menu

Hvorfor kan jeg ikke låse skærmen op med mit fingeraftryk, når jeg bruger Exchange ActiveSync?

Når du er logget på en ExchangeActiveSync-konto, der kræver, at du angiver en anden indstilling for skærmlås som fx en pinkode eller adgangskode, kan du muligvis ikke bruge fingeraftrykslæseren til at låse op for telefonen. Spørg din Exchange Server-administrator om din Exchange ActiveSync-konto understøtter fingeraftryksscanneren.