HTC 10‎

< < Menu

Kan jeg dele mediefiler til og fra andre telefoner med Wi-Fi Direct?

Hvis du vil dele mediefiler fra en anden telefon til din HTC-telefon, eller mellem to HTC-telefoner, kan du downloade HTC værktøj til overførselGoogle Play Butik. Dette værktøj bruger Wi-Fi Direct til at overføre data, såsom beskeder og billeder fra din nuværende telefon.

Se brugervejledningen for oplysninger om, hvordan man bruger HTC værktøj til overførsel.

Hvis du vil dele mediefiler fra din HTC-telefon til andre Android telefoner med Wi-Fi Direct, du kan downloade et program fra en tredjepart, som kan gøre dette.