HTC 10‎

< < Menu

Hvordan deler jeg min telefons internetforbindelse med andre enheder?

Du kan dele telefonens dataforbindelse via USB, Wi‍-Fi og Bluetooth.
  1. Gå til Indstillinger.
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på Netværk og internet > Hotspot og tethering
    • Tryk på Mere > Deling af mobilt netværk.
  3. Vælg om du vil dele via USB-tethering, bærbart Wi‍-Fi hotspot eller Bluetooth-tethering. Hvis du skal dele telefonens dataforbindelse via USB-tethering, skal du først tilslutte den til computeren med det medfølgende USB-kabel.
    Bemærk:
    • Der kræves en mobilnetværksforbindelse. Kontakt din teleudbyder og hør hvad deres priser på data er. Udvidet brug af din dataforbindelse, Wi‍-Fi og Bluetooth kan dræne batteriet hurtigere.
    • Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelig på alle telefoner.