HTC 10‎

< < Menu

Hvordan sparer jeg på strømmen på batteriet?

Prøv disse tip for at forlænge batterilevetiden på telefonen.
  • I Indstillinger kan du tjekke batteriforbrugsmønsteret for forskellige programmer og processer på telefonen. Se Hvordan tjekker jeg batteriforbruget på telefonen? for yderligere oplysninger.
  • Brug programmet Boost+ til at overvåge, om der er uregelmæssige aktiviteter på telefonen, som er håndteret, eller som du skal stoppe. Dette program optimerer også systemets ressourcer for at spare på batteriet, mens du bruger dine yndlingsprogrammer.Få mere at vide om Boost+ ved at gå til http://www.htc.com/dk/support/apps/boost-plus/.
  • Når du bruger tilbehør med en USB-forbindelse, bør du huske at trække stikket ud af telefonen, når du ikke bruger tilbehøret. Det kan fortsætte med at bruge strøm fra batteriet, når det er tilsluttet telefonen.
  • Du kan aktivere forskellige batteribesparende funktioner på telefonen som fx Strømbesparelse, Batterioptimering eller Ekstrem strømbesparelse. Der henvises til brugsanvisningen eller Sådan gør du for yderligere oplysninger.