HTC 10‎

< < Menu

Hvor kommer jeg forbi Google loginskærmen, når jeg har nulstillet telefonen?

Ved telefoner med Android 5 Lollipop eller nyere er Beskyttelse af enheden muligvis aktiveret, hvilket betyder, at du, efter en nulstilling til fabriksindstillingerne skal logge ind med samme Google-konto som før. Du kan bruge enhver Google-konto, der blev logget på fra telefonen før nulstillingen til fabriksindstillingerne, til at komme forbi trinnet identitetskontrol.

Har du glemt adgangskoden til din Google-konto, kan du bruge din webbrowser på din computer til at gå til www.google.com/accounts/recovery og først nulstille adgangskoden.

Hvis du kender login-legitimationsoplysningerne til din Google-konto, men stadig ikke kan komme forbi skærmbilledet identitetskontrol, skal du sikre dig, at telefonen er på en aktiv internetforbindelse.

For at oprette forbindelse til Wi‍-Fi, trykker du på TILBAGE, indtil muligheden for Wi‍-Fi forbindelsen vises. Opret forbindelse til et Wi‍-Fi-netværk og fortsæt derefter til skærmen Google Kontobekræftelse og indtast dine oplysninger.
Bemærk: Nogle Wi‍-Fi-netværk, især offentlige Wi‍-Fi-netværk på hoteller og andre virksomheder, kræver yderligere login via en browser, som ikke kan tilgås, før telefonen er låst op. Hvis det nuværende Wi‍-Fi-netværk kræver login via browser, kan du forbinde til et andet netværk for at låse op for telefonen.