HTC 10‎

< < Menu

Hvorfor hører jeg ikke meddelelser om indgående opkald og SMS-beskeder under et opkald?

Hvis din telefon kører med Android 7.1, slås funktionen Forstyr ikke til under et opkald.
Bemærk: Du vil stadig hører meddelelser om indgående opkald og SMS-beskeder under et opkald, hvis højttalertelefonen er slået til, eller hvis du bruger de medfølgende øretelefoner.

Hvis du vil høre meddelelser om påmindelser, begivenheder, indgående opkald og SMS-beskeder under et opkald, skal du ændre indstillingerne i Forstyr ikke.

1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på Lyd og meddelelse > Forstyr ikke.
  3. Tryk på Prioritet kun tillader.
  4. For at høre meddelelser om påmindelser og begivenheder, skal du indstille Til/Fra-knapperne ved siden af Påmindelser og Begivenheder.
  5. Du kan også gøre følgende:
    • Tryk på Beskeder fra for at vælge at høre sms-beskeder fra Kun kontakter, Kun favoritter, Kun godkendte kontakter eller Alle.

Tryk tilsvarende på Opkald fra for at vælge at høre meddelelser om indgående opkald fra Kun kontakter, Kun favoritter, Kun godkendte kontakter eller Alle.

• Hvis du vælger Kun godkendte kontakter, trykker du på Administrer godkendte kontakter for at tilføje de ønskede kontakter.
    • For at høre meddelelser om opkald fra den samme persons andet opkald, skal du indstille Til/Fra-knappen ved siden af Gentag opkald.