HTC 10‎

< < Menu

Kan jeg bruge en microUSB til USB Type-C-adapter, så jeg kan bruge mine eksisterende USB-kabler?

På samme måde som ved tredjeparts USB-kabler afhænger dette af kvaliteten af din adapter. Sådanne adaptere vil teknisk set fungere, men du vil muligvis opleve en forringelse i opladningshastigheden, og der kan desuden ske beskadigelse af din enhed, dit kabel eller din oplader. HTC hverken tilbyder til godkender særlige mærker af USB-adaptere.