Zoom

HTC U12+‍ har både optisk zoom og digital zoom.
Bemærk: I nogle tilstande kan du ikke zoome.
  • Optisk zoom

Tryk på zoom-knappen for at skifte til 2.0x optisk zoom. Tryk igen for at skifte tilbage til 1.0x.

Bemærk: Optisk zoom er kun tilgængelig i Billed-tilstand. Hvis du trykker på zoom-knappen, mens du er i Video- eller en anden tilstand, skifter den til 2.0x digital zoom.
  • Autozoom

For at zoome jævnt og automatisk, når du optager video, skal du gøre følgende:

1. Hold knappen nede - slip den ikke.
    2. Når der vises "‍Autozoom ind/Autozoom ud"‍, swiper du op for automatisk at zoome ind og ned for at zoome ud, når skærmen er i stående orientering.

I liggende orientering swiper du til venstre for automatisk at zoome ind og til højre for at zoome ud.

3. Tryk på knappen for at stoppe med at zoome.
    Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig i tilstandene Video og Slow motion.
  • Manuel zoom

Her er flere forskellige måder at zoome ind eller ud manuelt:

• For at zoome kontinuerligt, gør du følgende:

I stående orientering trækker du knappen til højre for at zoome ind og til venstre for at zoome ud. I liggende orientering trækker du knappen op eller ned for at zoome ind hhv. ud. Jo længere du trækker knappen på zoomlinjen, desto hurtigere zoomer du.

• Du indstiller forstørrelsesforholdet på følgende måde:
      1. Hold zoom-knappen nede og slip med fingeren, når linjen med forstørrelsesforholdet vises.
      2. I stående orientering glider du til venstre eller højre på linjen med forstørrelsesforholdet, indtil du har indstillet den til det ønskede zoomforhold. I liggende orientering glider du op eller ned på linjen med forstørrelsesforholdet.
      3. Tryk på zoom-knappen, hvis du vil skifte tilbage til 1.0x.
    • Spred eller saml to fingre for at zoome ind eller ud.