Wi‍-Fi forbindelse

For at kunne bruge Wi‍-Fi, skal du have adgang til et trådløst adgangspunkt eller ​“‍hotspot”.
Bemærk: Tilgængelighed og styrke for et Wi‍-Fi-signal vil variere, afhængigt af genstande som f.eks. bygninger eller en væg, mellem de rum, som Wi‍-Fi-signalet skal passere.

Tænde/slukke for Wi‍-Fi

1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Netværk og internet.
  2. Tryk på Wi‍-Fi Til/Fra-kontakten for at slå Wi‍-Fi til eller fra.
  3. Tryk på Wi-Fi, for at se en liste over registrerede netværk.
Tip: Rul til bunden af skærmen for at se Gemte netværk.

Sådan oprettes der forbindelse til et Wi‍-Fi-netværk

1. Slå Wi‍-Fi til, og se listen med registrerede Wi‍-Fi-netværker.

Se Tænde/slukke for Wi‍-Fi.

2. Tryk på det Wi‍-Fi-netværk, du vil oprette forbindelse til.
  3. Hvis du har valgt et sikret netværk, skal du indtaste netværksnøglen eller adgangskoden.
  4. Tryk på Forbind. Du vil se Wi‍-Fi-ikonet Connected to a Wi-Fi network notification i statusbjælken, når du er forbundet.

Logge på et offentligt Wi‍-Fi-netværk automatisk (WISPr)

Du kan indstille HTC U12+‍ til automatisk at logge på offentlige Wi‍-Fi-netværk, du jævnligt bruger. Dette sparer dig for besværet med Wi‍-Fi-udbyderens web-godkendelse, hver gang du opretter forbindelse til deres Wi‍-Fi-netværk. Du skal blot tilføre dine loginoplysninger til WISPr (Wireless Internet tjenesteudbyder roaming) indstillingerne.
Vigtigt: Wi‍-Fi-netværkets adgangspunkter skal understøtte WISPr webportal. Spørg Wi‍-Fi-udbyderen om yderligere oplysninger.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Netværk og internet.
  2. Hvis Wi‍-Fi forbindelsen er slået fra, skal du trykke på Wi‍-Fi Til/Fra-knappen, for at slå den til.
  3. Tryk på Wi-Fi.
  4. Rul til bunden af skærmen og tryk på Wi-Fi-præferencer > Avanceret.
  5. Under WISPr-indstillinger trykker du på knappen Automatisk login Til/Fra for at slå funktionen til.
  6. Tryk på WISPr kontoindstillinger > Tilføj en ny konto.
  7. Indtast tjenesteudbyderens navn, dit loginnavn (med det fulde domænenavn) samt adgangskode.
  8. Tryk på Menu icon > Gem. Hvis du har adgang til flere offentlige Wi‍-Fi-netværk, kan du tilføje flere konti.
  9. Sådan oprettes der forbindelse til det offentlige Wi‍-Fi-netværk.
Tip: I listen WISPr-konti list trykker og holder du på en konto for at fjerne eller redigere den.