Sådan bruges din HTC U12+‍, som et Wi‍-Fi hotspot

Du kan dele din dataforbindelse med andre enheder, ved at lave din HTC U12+‍ om til et Wi‍-Fi hotspot.

Vigtigt:
  • Sørg for at din telefons dataforbindelse er slået til.
  • Du skal have en godkendt dataplan associeret med din konto hos din mobiludbyder for at kunne bruge denne tjeneste. Enheder, der har oprettet forbindelse til dit Wi‍-Fi-hotspot, bruger data fra dit dataabonnement.
  1. Startskærmen swiper du op og trykker så på Indstillinger.
  2. Tryk på Netværk og internet > Hotspot og tethering > Wi-Fi-hotspot.

Første gang du slår Wi‍-Fi hotspot til, skal du konfigurere det.

3. Indtast et hotspot-navn eller brug standardnavnet.
  4. Indtast en adgangskode eller brug standardkoden.

Adgangskoden er den nøgle, andre mennesker skal bruge og indtaste på deres enhed, så de kan oprette forbindelse og bruge HTC U12+‍ som en trådløs router.

5. Tryk på Administrer brugere for at angive en begrænsning for antallet af brugere, der kan oprette forbindelse til dit Wi‍-Fi hotspot.
  6. Tryk på Mobilt Wi-Fi-hotspot Til/Fra for at slå funktionen til.

HTC U12+‍ er klar til brug som et Wi‍-Fi hotspot, når du ser Wi-Fi hotspot is on notification på statuslinjen.

Vigtigt: For at minimere sikkerhedsrisici, skal du bruge standard sikkerhedsindstillingerne og angive en sikker og entydig adgangskode.
Relaterede instruktioner