Det kan du gøre på Google Billeder

Bemærk: Hjælp-indholdet her er baseret på den følgende program-version: 4.14.x.
Her er nogle af de ting du kan gøre med Google Billeder.
  • Vis, rediger eller del dine billeder og videoer. Du har også adgang til de mediefiler, du tidligere har sikkerhedskopieret til din Google-konto.
  • For at vælge billeder og videoer trykker du på Menu button > Vælg. Tryk på en dato for at vælge alle mediefiler derunder. Eller tryk på den miniature, du vil vælge.
  • Opret kollager, animationer eller film.
  • Søg efter personer, ting eller steder i dine billeder.
  • Forbedre RAW-billeder, der er taget med HTC Kamera-programmet.
  • Tilføj Hyperlapse-effekter til dine videoer.
  • Skift hastighed på dine slowmotion-videoer.
Tip: Få mere at vide om Google Billeder ved at trykke på Show navigation drawer button > Hjælp og feedback. Eller du kan besøge support.google.com/photos.