Hvad er Edge Sense?

Bemærk:
  • Hjælp-indholdet her er baseret på den følgende Edge Sense-version: 2.00.1x.
  • Før du bruger Edge Sense, henvises til Gode råd med Edge Sense for nogle vigtige påmindelser.
  • Når de er tilgængelige, kan du downloade den nyeste version af HTC Edge Sense fra Google Play Butik for at få glæde af de tilføjede funktioner.
Med Edge Sense kan du starte programmer og foretage andre handlinger ved at udføre specialle fingerbevægelser på telefonen som fx at klemme.

Anvend fingerbevægelserne på Edge Sense området, som er langs de nedre sider af telefonen lige under kortstikket og knapperne. Du kan foretage følgende fingerbevægelser med Edge Sense:

Klemmebevægelser

Illustration showing the area where you would squeeze the phone to launch Edge Sense.

Som standard kan du:

Du kan ændre klemmebevægelserne for at starte dine foretrukne programmer eller for at tildele dem til at udføre handlinger som fx:

• Bruge Edge Launcher. Se Åbne Edge Launcher.
  • Start HTC Alexa. Dette program er for øjeblikket kun tilgængeligt på telefoner, der sælges i USA, UK og Tyskland.
  • Optag skærmbilleder.
  • Starte eller stoppe stemmeoptagelse med programmet HTC Taleoptagelse.
  • Start standard musikprogrammet. Spil eller pause med et kort klem, når musikken spiller i baggrunden.
  • Bruge Ansigtslås. Se Klem for at låse op for telefonen med Ansigtslås. .

Udover ovenstående kan du tilpasse klemmebevægelser, så de udfører visse handlinger i et program. Se Sådan tildeler du handlinger i programmet til klemmebevægelser.

Dobbelttryk fingerbevægelse

Dobbeltryk på siden nederst til enten venstre eller højre vha. din tommelfinger afhængigt af, hvilken hånd du ofteest bruger til at holde telefonen med. Prøv at trykke på området med en større del af din tommelfinger for lettere at trigge dobbeltryk-funktionen. Du kan også tilpasse følsomhedsniveauet for dobbeltryk.

For yderligere oplysninger henvises til Edge Sense dobbelttryk fingerbevægelse.

Holdebevægelse

Edge Sense holder skærmen tændt og i den samme orientering, mens du holder om telefonen. Få yderligere oplysninger på Edge Sense holdebevægelse.